Забави и дружења

7- ми Централно Европски Конгрес за храна - CEFood 2014

Крстарење по Охридското езеро & Ручек на острово - 23.05.2014

7- ми Централно Европски Конгрес за храна - CEFood 2014

Прошетка низ Охрид & Национална вечера - 22.05.20147- ми Централно Европски Конгрес за храна - CEFood 2014

Гала вечера & Забава - 21.05.2014

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА 2013 - МАКЕДОНИЈА

19 септември, 2015 - Рзгледување на Скопје


КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА 2013 - МАКЕДОНИЈА

19 септември, 2013 - Гала вечера во винарија СТОБИСВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

25 септември, 2011 - Вечера во Охрид
СВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

24 септември, 2011 - Национална вечер

СВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

23 септември, 2011 - Вечера на островот кај изворите на Дрим


СВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

23 септември, 2011 - Крстарење до Свети Наум

СВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

22 септември, 2011 - ГАЛА вечера
СВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

22 септември, 2011 - Прошетка низ Охрид


СВЕТСКИ КОНГРЕС НА EHEDG ЗА ХИГИЕНСКО ИНЖЕНЕРСТВО И ДИЗАЈН 2011 - МАКЕДОНИЈА

21 септември, 2011 - Вечера за говорниците
Новогодишно женско дружење во ТРЕНД

24 декември, 2011

 

Зденка, Ирена М. Орхидеја, Виолета, Тања, Наталија, Снеже, Даниела

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN - JANUARY 2010

TRETO ДРУЖЕЊЕ:  27  ЈАНУАРИ, 2010НОВОГОДИШНА ЗАБАВА

ПРВ РОДЕНДЕН НА КОНСАЛТИНГ И ТРЕНИНГ ЦЕНТАР КЛУЧ :)

30 декември, 2009


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN - NOVEMBER 2009

Билјана, Маја и Ирена

 

ВТОРО ДРУЖЕЊЕ: 25 ноември, 2009

 

Билјана, Маја, Ирена, Маја, Снежана, Ирена, Снежана

 

 


Маја, Билјана, Маја и Снеже
Снеже и Снеже
Снеже и Ирена

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN - OCTOBER 2009

 

ПРВО ДРУЖЕЊЕ: 28 октомври, 2009

 

Катерина, Марица, Наташа, Ирена, Виолета, Ирена, Елеонора, Анриета, Снежe x 2Марица, Наташа и Виолета
Кате, Марица и Наташа