Изработка на БИЗНИС ПЛАНОВИ и ИНВЕСТИЦИОНИ ПРОЕКТИ

ИЗРАБОТКА НА БИЗНИС ПЛАНОВИ И ИНВЕСТИЦИОНИ ПРОЕКТИ


  • Имате добра идеја за нов бизнис, но не знаете што понатаму?
  • Имате сопствен бизнис, но сеуште не сте изработиле бизнис план?
  • Барате подобра основа за донесување на одлуки?
  • Сакате да добиете кредит од банка?
  • Барате инвеститор за финансирање на нови производи/услуги?
  • Сакате да искористите предпристапни фондови од ИПАРД програмата?

Повелете во нашите канцеларии заедно да најдеме решение за Вашиот проблем!

Ние можеме да Ви помогнеме во изработката на Вашиот Бизнис план/Инвестициона програма!

Со Ваша  помош и наша експертиза ќе одиме чекор по чекор кон остварување на целта!

Ќе Ви помогнеме да размислувате на нов начин, да истражувате, да ги  разгледате и критикувате Вашите идеи.

Ви нудиме нови видици,  нови можности и сосема друг начин на согледување на работите.

Зошто ние сме Вашиот КЛУЧ за успех!