СПОНЗОРИ / ИЗЛОЖУВАЧИ

ИЗЛОЖУВАЧИ / СПОНЗОРИ

Светскиот конгрес на Европската групација за хигиенско инженерство и дизајн (EHEDG) 2011 – МАКЕДОНИЈА имаше изложбен простор на кој спонзорите/изложувачи можеа да ги претстават своите производи и услуги.

Овој голем настан го поддржуваат следните спонзори: VAN MEEUWEN, Шведска амбасада, TENSID CHEMIE CmbH, SWISSLION, TETRA PAK, DANFOSS, КОЖУВЧАНКА, SCANJET, GEA, SERENDIPITY, SKF и СКОВИН.