3 ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Модул: ПРЕТПРИЕМНИШТВО (ENTREPRENEURSHIP)

Дали знаете дека 21-от век е најдобро време да се стане милионер? Повеќето од само-создадените милионери во светот тоа го направиле како претприемачи.

Добрата вест е дека и вие можете да го направите истото. Сите вештини можат да се научат. Посветете се на доживотно учење и направете го вашиот живот онаков како сте го замислувале.

За почеток почнете да размислувате долгорочно. Каде сакате да се видите себе си за 5 или 10 години? Колку би сакале да заработувате тогаш?

Преку стекнување на знаења, вештини и искуство за водење бизнис, вие ја зголемувате веројатноста дека ќе заработите повеќе пари и дека ќе ја остварите вашата финансиска независност.  Како што покажува праксата, сите вештини можат да се научат преку учење и практична примена.

Овој модул ќе ве воведе во светот на претприемништвото и ќе ви ги покаже тајните на успешните луѓе. Зошто некои луѓе се поуспешни од другите?

Ќе ви помогне да почнете да го гледате светот од сосема друг агол. Ќе ве мотивира да размислувате креативно, да работите на нови предизвикувачки проекти и да гледате иновација во се околку вас.

Ќе ви го покаже вистинскиот пат до успех и најсигурниот пат да дојдете до вистинско богатство. Богатство кое вие сами ќе го заработите.

Донесете одлука веднаш дека ја превземате одговорноста за вашиот живот во ваши раце. Започнете со изучување на тајните на успешните!

Повелете во нашата ПРЕТПРИЕМНИЧКА АКАДЕМИЈА:

Обуки: