5 ПРОДАЖБА

Модул: ПРОДАЖБА (SALES)

Дали знаете дека постои една вештина која доколку ја совладате ќе ви донесе поголема заработувачка без оглед во која професија сте?

Тоа е способноста да продавате. Иако кај нас постојат многу предрасуди во однос на оваа вештина, праксата покажува дека совладувањето на продажните техники најбрзо ќе ве однесе до посакуваниот успех.

За почеток треба да разјасниме: продажба претставува способност да влијаете на другите луѓе и да го пренесете вашиот ентузијазам за работите / продуктите / услугите кои ви значат и во кои верувате. 

Ако ги совладате продажните вештини вие ќе бидете во можност да се претставите, да ги мотивирате останатите, да го барате и добиете она што ви треба, да ги надминете негативните коментари и одбивања. Едноставно ќе умеете да ги убедите луѓето во корисноста на вашата идеја / предлог-проект / производ / услуга. 

Истражувањата покажуваат дека 80% од склучените договори се направени после петтиот обид, а 50% од продавачите се откажуваат уште на првиот обид.

Затоа верувајте во својата идеја и вашиот производ! Не се откажувајте така лесно!

Научете кои се фазите во процесот на продажба. Заклучете ја успешно продажбата!

Дознајте колку е важен клиентот и односот кон него. 

Како да ја определите вистинската цена? Како да продавате производи и услуги по високи цени?

Едноставно станете супер продавач! Станете незапирливи! Зошто тоа е единствениот КЛУЧ за вашиот успех!

Повелете во нашата ПРЕТПРИЕМНИЧКА АКАДЕМИЈА:

ОБУКИ: