Да се биде бренд

Обука: Да се биде бренд (Becoming a Brand)

Дали имате сопствен стил?

Дали вашата организација има свој препознатлив имиџ?

Колку луѓето ве препознаваат вас и вашиот бизнис? Како да станете бренд?  

Како постојано да се грижите за одржување на квалитетот и вредноста на вашите производи и услуги?

Како да влијаете врз пораките кои сакате да ги испратите?

ЛОКАЦИЈА: 

Консалтинг и тренинг центар КЛУЧ, Мито-Хаџи Василев Јасмин, 52-1/3-Скопје

КОНТАКТ:

070/367-905

Доколку сте заинтерсирани пополнете пријава за обука.