11 ЛИЧЕН УСПЕХ

Модул: ЛИЧЕН УСПЕХ (PERSONAL SUCCESS)

Започнете го денот со реченицата: Верувам дека нешто убаво ќе ми се случи денес!

Успешните луѓе очекуваат да бидат успешни. Среќните луѓе очекуваат да бидат среќни. 

Развијте ја навиката постојано да очекувате нешто добро да ви се случува во секој момент од животот. 

Станете магнет за привлекување успех во вашиот живот.

Успешните луѓе постојано размислуваат и зборуваат за работите кои сакаат да ги привлечат во нивниот живот. 

И вие можете да го направите истото...

Научете како да постигнете поголем личен успех! Подобрете ја вашата лична продуктивност за да имате повеќе време да ги уживате оние работи што ве прават среќни!

Дознајте како да направите рамнотежа меѓу вашите обврски и времето посветено само за вас!

Вашето тело е ваш храм и треба со грижа да се однесувате кон него! Ослободете се од секојдневниот стрес! Поставете си цел дека ќе живеете 100 години!

Повеќе детали можете да дознаете во нашата ПРЕТПРИЕМНИЧКА АКАДЕМИЈА:

ОБУКИ: